هتل‌آپارتمان عنصرود با هدف توسعه گردشگری روستایی افتتاح شد/ ایجاد ۶ سوئیت اقامتی با ظرفیت اقامتی برای ۳۰ گردشگر

با هدف ارتقای زیرساخت‌های گردشگری و توزیع متوازن گردشگران در شهرستان اسکو، هتل‌آپارتمان عنصرود با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی و معاون گردشگری استان به بهره‌برداری رسید.

به‌گزارش میراث آریا، هتل‌آپارتمان عنصرود ظهر روز یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور احمد حمزه‌زاده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی و علیرضا بایرام‌زاده معاون گردشگری استان افتتاح شد. این مجموعه با هدف توسعه زیرساخت‌های اقامتی در مناطق پیرامونی روستای جهانی کندوان و در راستای گسترش ظرفیت‌های گردشگری روستایی به بهره‌برداری رسید.

این هتل آپارتمان در زمینی به مساحت ۹۰۰ مترمربع و با زیربنای ۷۰۰ مترمربع احداث شده و شامل ۶ سوئیت اقامتی با قابلیت میزبانی از ۳۰ گردشگر به‌صورت هم‌زمان است. طراحی این مجموعه با بهره‌گیری از معماری بومی منطقه و تلفیق آن با امکانات نوین اقامتی، انجام شده است.

همچنین این هتل‌آپارتمان دارای روف‌گاردن با چشم‌انداز طبیعی روستا و مجموعه‌ای جانبی شامل رستوران سنتی و بازارچه بومی است که با عرضه محصولات محلی، صنایع‌دستی و خوراک‌های سنتی منطقه ایجاد شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404072802635
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha